Hollywoodin uusin trendi pettymys miehille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin trendit vaihtelevat jatkuvasti, mutta yleisesti on ollut pitkään nähtävissä paljastavia asuja suosiva muotisuuntaus. Tähdet ovat vilautelleet sopivassa suhteessa reittään ja antaneet rintavakonsa näkyä jopa mauttomuuksiinkin asti.

Vaikka edelleen jotkin tähdet Lady Gagan ja Nicki Minaj’n tavoin suosivat shokeeraavaa tyyliä, uusin maltillinen trendi näyttää saapuneen Hollywoodiin Britannian suunnalta. Nyt nimittäin tähdet ovat ottaneet mallia Cambridgen herttuattaresta Kate Middletonista, josta tuli prinssi Williamin puolisona maailmanlaajuinen tyyli-ikoni.

Useat tähdet ovat kopioineet Middletonin tyyliä ja nimenneet hänet tyylilliseksi esikuvakseen. Tällä hetkellä tähdet verhoavat Middletonin tapaan itsensä hyvin peittäviin asuihin, jotka huokuvat konservatiivisuutta. Angelina Jolie, Victoria Beckham, Cameron Diaz ja Hilary Swank ovat kaikki omaksuneet säädyllisen pukeutumistyylin, joka peittää rinnat, käsivarret ja usein myös tähtien treenatut jalat.

Kunto-ohjaajien kanssa muokatut vartalot jäävät siis puvuissa vähemmälle huomiolle tähtien tavoitellessa kuninkaallista glamouria. Myös nuoremman polven tähdet, kuten Jessica Alba ja Keira Knightley ovat adoptoineet konservatiivisen tyylin omakseen, ja pitävät maailmankuulut muotonsa visusti piilossa.