Jennie Garth murtui itkuun televisiossa – paljasti lopulta syyn

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-vampyyrielokuvissa Carlisle Cullen -roolihahmoa näyttelevä Peter Facinelli nousi äskettäin otsikoihin yksityiselämänsä merkeissä. Näyttelijä nimittäin haki avioeroa vaimostaan Jennie Garthista, joka tunnetaan Beverly Hills 90210 –televisiosarjan tähteydestä. Pariskunta oli naimisissa 11 vuoden ajan.

Nyt 40-vuotias näyttelijätär Jennie Garth murtui itkuun televisiossa, kun hän joutui puhumaan epäonnistuneesta avioliitostaan. Tähti muun muuassa kertoi tunteneensa olonsa vihaiseksi, kun hänen miehensä haki avioeroa. Naisen mukaan hänestä nimittäin tuntui, ettei hän ollut tarpeeksi hyvä näyttelijämiehelleen.

– Silloin kun menee naimisiin, niin sitä uskoo olevansa sen tietyn henkilön kanssa koko loppuelämänsä. Avioero oli minulle kova paikka. Tunsin oloni torjutuksi ja vihaiseksi, kun tajusin, etten ollut tarpeeksi hyvä miehelleni, Jennie Garth kertoi CMT-kanavan realityohjelmassa, Jennie Garth: A Little Bit Country.

Naisen mukaan erokokemus on saanut hänet tajuamaan, kuinka paljon hän oikeasti rakastaakin Peter-miestään. Näyttelijättären mukaan hän ikävöi miestään ja heidän yhteistä aikaansa. Pariskunnan avioliiton huhuttiin olevan kriisissä jo kuukausia ennen kuin Peter Facinellin avioerohakemus päätyi julkisuuteen.

Peter Facinellille avioliitto oli ensimmäinen, kun taas Jennie Garth on ollut aiemmin naimisissa Daniel Clarkin kanssa. Pariskunnalla on kolme tytärtä, Luca Bella, Lola Ray ja Fiona Eve. Näyttelijäkomistus kuvattiin äskettäin The Hunger Games -elokuvan ensi-illassa 14-vuotiaan esikoistyttärensä kanssa.