Näyttelijän äitienpäiväviesti pieleen – pieni kirjoitusvirhe muutti kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen suosikkinäyttelijä Neil Patrick Harris on kunnostautunut viime vuosina erityisesti homoseksuaalien oikeuksien puolustajana. Eilen komistus lähetti monien muiden ihmisten tavoin julkiset onnittelut äitienpäivän kunniaksi.

Viesti ei kuitenkaan onnistunut aivan kuten oli tarkoitus, sillä pienen kirjoitusvirheen takia viestin sisältö muuttui täysin. Onnittelujen sijaan Neil Patrick Harris päätyi kertomaan kuinka onnellinen on siitä, että äiti ”söi upean äidin, isoäidin ja hienon ihmisen.”Kuva: Twitter

38-vuotias amerikkalainen näyttelijä-laulaja Neil Patrick Harris on tehnyt menestyksekkään uran niin valkokankaalla kuin televisiossakin, joissa hänet on nähty kymmenissä rooleissa. Harris muistetaan esimerkiksi How I Met Your Mother -sarjasta sekä American Pie ja Starship Troopers -elokuvista.

Näyttelijäpari Neil Patrick Harris ja David Burtka avioituivat rekisteröityyn parisuhteeseen viime vuoden kesäkuussa heti sen jälkeen, kun New Yorkin osavaltio laillisti homoliitot. Harris kosi Burtkaa ja pari ilmoitti onnellisesta perheuutisesta ensimmäiseksi Twitterissä.