Hollywood-tähden eläinongelma: ”Lemmikkikoirani tappavat toisensa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijäkomistus Patrick Dempsey tunnetaan parhaiten Derek Shepherdin roolista Greyn Anatomia -draamasarjassa. Hän on esiintynyt myös lukuisissa elokuvissa, jotka ovat kuitenkin painottuneet lähinnä romanttisiin komedioihin.

Dempseytä kutsutaan mediassa lempinimellä McDreamy. Nyt 45-vuotias seksikäs tähti kertoo ongelmistaan, joita tähti on kohdannut kahden adoptoimansa koiran kohdalla. Miehen koirat eivät nimittäin tule keskenään toimeen ja tähti pelkääkin eläinten tappavan vielä toisensa. Dempsey haluaakin toisistaan mittaa ottavista eläimistä eroon, ja on laittanut ne myyntiin verkkohuutokauppaan.

TMZ-sivuston sisäpiirin lähteiden mukaan tähti olisi halunnut pitää toisen koirista, mutta laittoi molemmat myyntiin adoption varmistamiseksi. Toinen koirista on nyt löytämässä kodin, ja näyttää siltä, että tähti saa pitää toisen lemmikeistään. Dempsey on aiemminkin adoptoinut eläimiä, ja lunastanut itselleen eläinkodista muun muassa kilpikonnan.

Patrick Galen Dempsey tienasi yhdestä Greyn Anatomia -jaksosta 225.000 dollaria. Draamasarjan menestyksen myötä näyttelijäkomistukselle tarjottiin useita mainossopimuksia ja hän toimii nykyään muun muuassa Versace-merkin mallina. Tähti meni ensimmäisen kerran naimisiin 21-vuotiaana 48-vuotiaan opettajan Rocky Parkerin kanssa. Parkerilla oli yksi poika, joka oli vuoden vanhempi kuin Dempsey. Vuonna 1999 näyttelijä avioitui meikkaaja Jillian Finkin kanssa. Parilla on kolme lasta.