Anthony Bourdainin Suomi-jakso päätyi YouTubeen

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi maailman tunnetuimmista televisiokokeista, Anthony Bourdain, käväisi taannoin Suomessa, jossa hän pääsi tutustumaan täkäläiseen ruokatarjoiluun. Monet suomalaiset ilmaisivat tuolloin ärtymyksensä siitä, että julkkistähdelle oli syötetty esimerkiksi niin sanottuja roiskeläppä-pizzoja ja muita herkkuja.

Nyt ohjelma on päätynyt tuoreeltaan YouTubeen. Ohjelmassa julkkistähti nähdään ajamassa ralliautolla jäällä yhdessä rocktähti Sam Yaffan kanssa. Miehet nähdään ohjelmassaan myös esimerkiksi helsinkiläisessä Kokomo Tiki Barissa ja tuusulalaisessa Päämaja-baarissa, kupattavana Arlan saunassa sekä maistamassa Pöytäviinaa ja suomalaista Ron de Jeremy -rommia.

Lisäksi Kantosen perheen luona maistamassa perinteisiä suomalaisia herkkuja. Anthony Bourdain kävi Suomen makumatkallaan luksusravintoloiden sijaan myös perinteisellä Jaskan Grillillä Helsingin keskustassa. Bourdain julkaisi vierailustaan tuolloin valokuvan Facebook-sivullaan. Kuvatestissä hän totesi paljonpuhuvasti: ”This might take the fuckin cake”.