21-vuotias rokkari tyrmäsi yhden yön jutut: ”Ei seksiä fanien kanssa!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen laulaja-lauluntekijä Ed Sheeran nousi viime vuonna kuuluisuuteen The A Team -debyyttisinglellään. Nuori tähti esitti kappaleensa livenä Later… with Jools Holland -musiikkiohjelmassa, minkä jälkeen hänen singleään myytiin viikossa peräti 58.000 kappaletta.

Nyt 21-vuotias Ed Sheeran kertoi julkkisbloggari Perez Hiltonille, ettei hän aio harrastaa yhden yön juttuja innokkaiden ja villien naisfaniensa kanssa. Laulajan mukaan hän arvostaa seurustelusuhteita, joten makuuhuoneeseen etenevät fanitapaamiset eivät ole hänen juttunsa. Punapää voisi kuitenkin ihastua faniinsa.

– Olen ollut koko elämäni pitkäaikaisissa seurustelusuhteissa, joten en voisi harrastaa seksiä fanin kanssa. Joskus voisin ehkä ihastua faniini, Ed Sheeran kertoi Perez Hilton -sivustolle.

Ed Sheeran aloitti musiikkiuransa jo vuonna 2005. Muutama vuosi sitten punapää lähti kiertueelle, joka kattoi 312 keikkaa. Laulajan mukaan hän halusi tehdä kyseisen määrän keikkoja, jotta hän voittaisi 200 keikkaa vuodessa tekevän poptähti James Morrisonin keikkaluvuillaan. Ed Sheeran kirjoitti äskettäin Moments-kappaleen supersuositulle One Direction -poikabändille.