Uskomaton yhteensattuma: Lesboparille neloset – molemmille syntyi kaksoset

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime aikoina homopariskuntien lasten hankkimiseen on suhtauduttu yhä sallivammin. Parit käyttävät usein perheen ulkopuolista siittäjää saattaakseen lapsen alulle. Nyt eräät lesbonaiset ovat saaneet yhteensä peräti neloset, kun molemmat äidit synnyttivät kaksoset.

Amerikkalaiset Laura Calvin ja Sheri Green päihittivät kaikki todennäköisyydet, kun molemmat tulivat raskaaksi samaan aikaan keinohedelmöityksellä. Naisten haave yhteisestä lapsesta kantoi jo kolmen vuoden päähän, jolloin he päättivät yrittää ensimmäisen kerran hedelmöitystä. Heidän lääkärinsä laittoi molempien naisten kohtuun kaksi alkiota, jotka yllättäen kaikki alkoivat kehittyä, uutisoi Daily Mail -sivusto.

Lääkärien mukaan on erittäin harvinaista, että kaikki neljä alkiota alkavat kehittyä samanaikaisesti. Molemmat äidit päätyivät odottamaan kaksosia, jotka syntyivät kahden viikon päässä toisistaan. Nyt pariskunta on kolmen tytön ja yhden pojan onnellisia vanhempia. Lasten nimeksi tulivat Brianna, Derrick, Cason ja Anthony.