Madonnan nakukuva myytiin 19 000 eurolla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popin kuningattareksi kutsuttu Madonna suivaantui aiemmin tänä vuonna YouTube-palvelulle, kun hänen Girl Gone Wild -kappaleensa musiikkivideolla annettiin 18 vuoden ikäraja, koska videolla nähdään alastomuutta. Äskettäin popikoni nähtiin rohkeana Vanity Fair -lehden kannessa.

Vapaamielisesti seksuaalisuuteen suhtautuva tähti poseerasi 1990-luvulla lukuisissa nakuotoksissa. Nyt eräs näistä taiteellisista alastonposeerauksista on myyty 23.000 dollarin eli 19.000 euron hinnalla. Muotikuvaaja Stephen Meiselin ottamassa kuvassa laulajattaren alapää on verhottu lakanalla, kun taas hänen rintansa ovat eroottisessa otoksessa avoimesti esillä.

Madonnan levyjä on myyty maailmanlaajuisesti huimat 230 miljoonaa kappaletta. Hän onkin maailman menestynein naisartisti single- ja albumimyynnillään. Yksi tähden viimeisimmistä isoista hiteistä on Hung Up -single, jota myytiin maailmanlaajuisesti yhdeksän miljoona kappaletta.€