Realitytähti menehtyi veneturmassa 48-vuotiaana

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen realitysarja Swamp People kuuluu The History Channel -kanavan suosituimpiin televisiosarjoihin. Sarja on nyt saanut suru-uutisia, kun sen näyttelijäkastiin kuuluva Mitchell Guist menehtyi maanantaina.

Mies kuoli veneturmassa St. Martin Parishin alueella Belle-joella, uutisoi TMZ-sivusto. Mitchell Guist oli kuollessaan 48-vuotias. Miehen kuolemasta annetun tiedotteen mukaan hän putosi veneestä kesken ajon. Hänen kuolinsyytään ei ole julkistettu, mutta on arveltu miehen saaneen sydänkohtauksen veneessä.

– Olemme todella surullisia kertoessamme, että rakas ystävämme Swamp People -perheestä on kuollut. Mitchell kuoli suolla tehden sitä mitä rakasti, kommentoi The History Channel -kanava tähden menehtymistä.

Mies esiintyi Swamp People -sarjassa veljensä Glenn Guistin rinnalla. Sarja kertoo Lousianan Atchafalaya-suomaan asukkaista, jotka jakavat asuinalueen alligaattoreiden kanssa niiden metsästyskaudella.