Nicole Scherzingerin muodot eivät jättäneet kylmiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

F1-tähti Lewis Hamiltonin ja Pussycat Dolls -laulaja Nicole Scherzingerin neljän vuoden seurustelusuhde päättyi viime vuoden lokakuussa. Kiireestä ja pitkistä välimatkoista kärsinyt pariskunta lämmitteli sittemmin suhteen kuitenkin uudelleen.

Nyt tummista kutreistaan tunnettu Nicole Scherzinger kuvattiin Saksan Berliinissä uuden Men In Black 3 -elokuvan ensi-iltajuhlissa. 02 World Arenalle Nicole saapui näyttävässä ja antavassa violetissa iltapuvussa, joka sai silminnäkijöiltä varmasti osakseen jakamattoman huomion.

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona julkisuuteen noussut Nicole Scherzinger esiintyi aiemmin Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman tuomarina. Laulajan kerrottiin olleen taannoisesta erostaan niin murtunut, että hän anoi jopa vapaapäiviä ohjelman kuvauksista. Hamiltonin ja Scherzingerin suhteessa on ollut ylä- ja alamäkiä ennenkin, ja julkkispari on syyttänyt on-off -suhteestaan kiireistä elämäntyyliään.