Mies kaupitteli lemmikkejään kadulla: ”Vaihdetaan kaksi koiraa BMW-autoon”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nykyään suosittuja ovat esimerkiksi internetpalstat, joilla ihmiset myyvät, ostavat tai vaihtavat tavaraa. Usein vaihdossa pyritään tasapuolisuuteen, mutta eräs kiinalainen mies on nyt yrittänyt hieman kyseenalaista vaihtokauppaa katukaupassa.

Mies nimittäin haluaa vaihtaa kaksi koiraansa BMW-autoon. 61-vuotias mies päätyi luopumaan lemmikeistään, koska hän tarvitsee kulkupelin kyyditäkseen sairasta vaimoaan. Hangzousta kotoisin oleva mies on nyt nähty istumassa tien sivussa koiriensa kanssa. Pan-niminen mies kertoo laittaneensa myyntiin kaksi parhainta mastiffi-rotuista koiraansa.

Mies kertoo Rednet-verkkosivustolle kasvattaneensa mastiffeja 17 vuoden ajan. Menneisyydessä hänellä oli parhaimmillaan koiria sata kappaletta. Hän on valmis luopumaan rakkaista eläimistään saadakseen auton, jolla voi kyyditä syöpäsairasta vaimoaan erilaisiin paikkoihin.

– Ehkä hän paranee sairaudestaan matkustelumme aikana, kertoo toiveikas Pan haastattelussa.