Amber Portwood teiniäiti vankilaan – pidätyskuvat nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Television Teen Moms -realityohjelmasta tutuksi tullut ”teiniäiti” Amber Portwood nähtiin taannoin alastonkuvissa, jotka vuotivat julkisuuteen. Neitokainen itse väitti, että kuvat varastettiin häneltä. Nyt hän on joutunut jo toistamiseen vankilaan.

Amberin 19-vuotias kollega Jenelle Evans jäi viime kesänä kiinni huumeiden käytöstä ja joutui vankilaan rikottuaan ehdonalaisensa sääntöjä. Sittemmin myös Amber seurasi kollegaansa kiven sisään, mutta pääsi pian jälleen ehdonalaiseen. Nyt kierre on jatkunut, sillä Amber tekee parhaillaan jo toistamiseen tuttavuutta kaltereiden kanssa. Jälleen syynä oli ehdonalaisen sääntöjen rikkominen, sillä Portwood jätti saapumatta oikeudenkäyntiinsä.

21-vuotiaalla Amber Portwoodilla on miesystävänsä Gary Shirleyn kanssa kaksivuotias tytär Leah, jonka odotusta realityohjelmassa aikoinaan seurattiin. Sittemmin lapsi oli jäädä ilman äitiä, sillä Star-lehden mukaan Portwood yritti itsemurhaa lääkkeiden yliannostuksella. Kotoaan tajuttomana löydetty Amber selvisi kuitenkin hengissä.