Rocktähti kuvasi seksikästä tyttöystäväänsä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun Mötley Crüe –yhtyeen basisti Nikki Sixx on ollut viime vuosina otsikoissa lähinnä tyttöystävänsä Denise Richardsin merkeissä. Rokkari ja Bond-tyttö vahvistivat seurustelunsa vuonna 2010, mutta suhde on sittemmin jo päättynyt.

Nyt Nikki Sixx on kuvattu valokuvaamassa uutta tyttöystäväänsä Courtney Binghamia Malibun rannalla Los Anglesin liepeillä. Julkkispari oli valinnut kuvauspaikaksi rannalta rauhallisen paikan, jossa Bingham poseerasi rokkarin kameralle.

53-vuotias Nikki Sixx nousi tähdeksi Mötley Crüe -yhtyeen riveissä ja oli aikoinaan vakavassa huumekierteessä. Hän on kuitenkin pysytellyt viime vuodet poissa kohuotsikoista ja viettänyt vapaa-aikanaan rauhallista kotielämää. Nykyisin Sixx: AM -yhtyeessäkin musisoiva tähti julkaisi vuonna 2006 elämäkertansa The Heroin Diaries: A Year in the Life of a Shattered Rock Star. Samana vuonna hän lanseerasi oman vaatemallistonsa.