Näissä bikinibileissä miehet taatusti viihtyivät – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitykaunotar Audrina Patridgen rinnat olivat taannoin usein otsikoissa, sillä niiden silikonit olivat erittäin luonnottoman näköiset. Nykyisin muodot ovat jo hieman luonnollisemmat, kun televisiotähti joutui käymään korjausleikkauksessa.

Audrina Partridge kuvattiin äskettäin juhlimassa 27-vuotissyntymäpäiväänsä Meksikon Cabossa. Tähden juhlinta on nyt jatkunut, sillä hänet on kuvattiin viettämässä ystäviensä kanssa aikaa MGM-hotellin allasbileissä.

Uhkea tähti verhosi silikonirintansa tällä kertaa mustaan bikiniyläosaan. Patridge ei lomallaan välittänyt tyylikkyydesta, sillä tähden rentoon lomaolemukseen kuuluivat eri paria oleva bikinialaosa ja humoristiset sydänsankaiset aurinkolasit.

27-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet uima-altaalta. Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.