Teinitähdet erosivat? Miljoonat fanit itkevät onnesta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on seurustellut jo pidemmän aikaa Disney-kaunotar Selena Gomezin kanssa. Pariskunta salaili taannoin useiden kuukausien ajan suhdettaan, mutta sittemmin he ovat hempeilleen julkisesti muun muuassa punaisilla matoilla. Heidän on myös huhuttu eronneen jo useampaan kertaan.

Nyt teinipari on jälleen joutunut erohuhujen keskiöön Justin Bieberin kirjoittaman Twitter-viestin takia. 18-vuotias poplaulaja nimittäin kirjoitti blogiinsa yli 21 miljoonan ihailijansa nähtäville viestin, jossa hän kiitteli jotain henkilöä heidän yhteisestä ajastaan. Pariskunnan uskotaan lopettaneen suhteensa kiireisten työaikataulujensa ja yhteisen ajanpuutteen takia.

– Kiitos yhteisestä ajastamme, mutta minun täytyy jatkaa eteenpäin… Justin Bieber kirjoitti Twitterissä.

Hän kuitenkin poisti viestin kahden tunnin päästä sen julkaisemisesta. Selena Gomez on parhaillaan Bulgariassa kuvaamassa The Getaway –elokuvaansa. Kanadalainen Bieber puolestaan työskentelee uuden Believe-albuminsa parissa. Pariskunta ei ole kommentoinut erohuhuja, mutta etenkin Bieberin fanit odottavat innolla idolinsa sinkkuelämää.

Justin Bieberin odotettu Believe-albumi julkaistaan 19. kesäkuuta. Levyn ensimmäinen single Boyfriend nousi heti julkaisupäivänään iTunes-musiikkipalvelun ladatuimmaksi kappaleeksi. Teinitähti muutti aiemmin tänä vuonna erään kanadalaisen poplaulajan Carly Rae Jepsenin elämän, kun hän kiinnitti neitokaisen levy-yhtiönsä artistiksi. Sittemmin 26-vuotiaan Carly Rae Jepsenin Call Me Maybe -kappale on noussut hitiksi.