Miehet pettyivät juustohampurilaisiinsa – tuhosivat McDonald’sin

Ohhoh! · Neea Jokinen

Moni on varmasti joskus tilannut pikaruokalasta hampurilaisaterian mukaansa. Joskus työntekijät voivat kiireessä unohtaa laittaa ateriaan mukaan esimerkiksi ranskalaiset, ja moni voikin pettyä puutteelliseen ateriaansa.

Nyt eräiden amerikkalaisten miesten uutisoitiin tuhonneen McDonald’s-ravintolan, koska he pettyivät juustohampurilaisiinsa.

21-vuotias Chris Slate ja 23-vuotias Sean Mosey olivat tilanneet kyseisestä pikaruokalasta juustohampurilaisia. Miehet olivat kuitenkin pettyneet juustohampurilaisiin, joissa ei heidän mielestään ollut tarpeeksi sipulia. Miehet päättivätkin palata ruokailun jälkeen Tennesseen Murfreesborossa sijaitsevaan McDonald’s-ravintolaan pahat mielessään.

He nimittäin heittivät ravintolan ikkunoihin muun muuassa tiiliskiviä ja betonilaattoja. Poliisien mukaan kaksi ravintolan työntekijää loukkaantui miesten vandalisoinnin yhteydessä. Pikaruokalan edustalla riehuneiden miesten kerrottiin olleen vahvasti humaltuneita teon aikaan.

Poliisien tultua paikalle miehet yrittivät paeta, ja Sean Mosey kaatui rajusti juostessaan poliiseja karkuun. Juovuksissa ollut mies nimittäin kaatui pikaruokalan edessä olleeseen puskaan ja satutti itsensä. Hän joutui tapahtuneen jälkeen sairaalaan, jossa hänen vartaloonsa ommeltiin 61 tikkiä. Pidätetyt miehet ovat kertoneet katuvansa kännitoilailuaan.

– Olen todella tyrmistynyt teostani, en edes oikein tiedä, mitä tapahtui. Totuus on kuitenki se, että olin osallinen tähän tekoon. Haluan pyytää julkisesti anteeksi Murfreesboron McDonald’silta ja kaupungin asukkailta, Chris Slate kertoi WTFV-televisiokanavalle.