Teini-ikäisten hengenvaarallinen valokuvausilmiö ihmetyttää

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Maailmalla on viime vuosina nähty lukuisia uudenlaisia valokuvausilmiöitä, joita yhdistää usein vaarallisuus. Planking-ilmiöstä saanut villitys on poikinut lukuisia erilaisia versioita, joista yksi tuoreimmista ja vaarallisimmista on skywalking.

Nyt vaarallisia tempauksia nähdään myös verkossa julkaistulla videolla, jossa nuoret kiipeävät ilman turvatoimia Vladivostokissa olevan jättimäisen sillan pilarin päälle kuvaamaan noin 300 metrin korkeuteen.

Kerroimme jo aiemmin kuinka venäläiset nuorukaiset nähdään nettikuvissa kiipeilemässä toinen toistaan korkeimpiin rakennelmiin. Huimapäiset nuoret kiipeilevät korkealla maanpinnasta ja ottavat tilanteista näyttäviä valokuvia. Hengenvaarallinen skywalking-ilmiö ei ole viime viikkoina suinkaan hiipunut, vaan saanut lisää suosiota.