Pohjalla käynyt Demi Moore tekee näyttävän paluun

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-tähti Demi Moore on ollut viime kuukausina otsikoissa elokuviensa sijaan lähinnä avioeronsa ja huolestuttavan laihtumisensa merkeissä. Näyttelijätär joutui aiemmin tänä vuonna vieroitushoitoon päihderiippuvuuden ja syömishäiriön takia.

Nyt 49-vuotiaan Demi Mooren uutisoitiin tekevän paluun valkokankaalle Very Good Girls -elokuvassa. Pohjalla käyneen tähden vastanäyttelijöinä nähdään muun muuassa Elizabeth Olsen ja Dakota Fanning. Elokuva tulee olemaan ensimmäinen, jonka Demi Moore kuvaa vieroitushoitonsa jälkeen.

Näyttelijätär joutui äskettäin luopumaan huippuroolistaan Lovelace-elokuvassa yksityiselämänsä ongelmien takia. Hänen tilalleen valittiin Sinkkuelämää-tähti Sarah Jessica Parker. Moore nähdään parhaillaan rajusti flopanneessa LOL-elokuvassa teinitähti Miley Cyruksen kanssa.

Demi Moorea 15 vuotta nuorempi Ashton Kutcher petti vaimoaan viime vuonna 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Seksiskandaalin aikana pariskunnan avioliiton kulissit romahtivat ja he päättivätkin pian yhteiselonsa. Moore ja Kutcher ehtivät olla naimisissa kuusi vuotta. Kolmesti naimisissa olleella näyttelijättärellä on kolme tytärtä avioliitostaan Hollywood-tähti Bruce Willisin kanssa.