Kimistä tuli pirttihirmu – käski Kanyen pois tanssilattialta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman seuratuimpiin julkkiksiin nykyisin lukeutuva Kim Kardashian tuli alunperin tunnetuksi kotipornovideostaan, mutta on sittemmin onnistunut saavuttamaan valtavan omaisuuden ja suuren julkkisstatuksen.

Räppäri Kanye Westin kanssa nykyisin seurusteleva Kardashian on nyt jälleen herättänyt kohua julkisuudessa. Pariskunta nähtiin äskettäin räppäri Jay-Z:n järjestämissä juhlissa, missä kurvikaunotar sai mainetta mustasukkaisena tyttöystävänä.

– Kanye piti hauskaa tanssilattialla Jay-Z:n kanssa ja jutteli Stella McCartneyn kanssa muodista. Kim oli aluksi Kanyen vierellä ja huomioi vain hänet. Kanye lähti juttelemaan muiden ihmisten kanssa, jolloin Kim vei hänet pois juhlista, kertoo sisäpiirin lähde The Sun -lehdelle.

Lähteen mukaan Kanye totteli Kimin käskyjä ilman vastaansanomista, koska mies tietää heidän yhteisen sopimuksensa. Kardashianin perheen kurvikkain jäsen on jo kieltänyt poikaystävältään bändärit tämän uudelta kiertueelta. Kanyen ja Jay-Z:n tulevan Watch The Throne -kiertueen takahuoneessa ei siis tulla näkemään vieraita tyttöjä.

31-vuotias Kim Kardashian kuvaa parhaillaan perheensä arkea seuraavaa Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa, jonka uusi tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa tässä kuussa. Sarjan menestyksen johdosta sen pohjalta on tehty myös kaksi spin-off -sarjaa ja kolmas on parhaillaan suunnitteluasteella. Äskettäin perhe teki 40 miljoonan dollarin sopimuksen televisio-ohjelmansa jatkosta.