Lea Michele ei enää salaile suhdettaan – paparazzit iskivät heti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Glee-hittisarjan yksi päätähdistä Lea Michele on nykyään viihdemaailman seuratuimpia julkkiskaunottaria. Näyttelijä-laulaja päätyi aiemmin tänä vuonna otsikoihin, kun hänen huhuttiin seurustelevan vastanäyttelijänsä Cory Monteithin kanssa. He näyttelevät Glee-sarjassa teini-ikäisiä rakastavaisia.

Nyt pariskunta ei enää peittele onneaan, sillä heidät ikuistettiin paparazzien kameroille New Yorkin Sohossa, jossa he pitivät toisistaan tiukasti kiinni päiväkävelyllään. Lisäsi pariskunta nähtiin viime viikolla myös suutelemassa toisiaan Madison Square Garden –areenalla jääkiekko-ottelussa. Supertähdet eivät juurikaan kuvien perusteella keskittyneet pelin seuraamiseen, sillä he eivät saaneet näppejään irti toisistaan.

Lea Michele ei ole puhunut julkisuudessa rakkauselämästään, eikä hän ole vahvistanut julkisuudessa vellovia seurusteluhuhuja. Life & Style -lehden lähteiden mukaan pariskunta bongattiin ystävänpäivänä julkkisjuhlissa läheisissä tunnelmissa. Näyttelijätär kertoi taannoin, että hän joutui nuorempana koulukiusaajien uhriksi. Lean mukaan koulukiusaajat muun muuassa haukkuivat tämän ulkonäköä ja nimeä.