Lapsitähdestä varttui upea bikinikaunotar – kuvattiin märkänä vesileikeissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsinäyttelijänä uransa aloittanut Ashley Olsen on paistatellut otsikoissa lähinnä ihmissuhteidensa ja vaatevalintojensa merkeissä. Kumpikaan Olsenin julkkiskaksosista ei ole onnistunut nousemaan hyvästä yrityksestä huolimatta todellisiksi Hollywood-tähdiksi.

Ashley Olsen vetäytyi näyttelijän uraltaan kahdeksan vuotta sitten keskittyäkseen muotisuunnitteluun. Äskettäin 25-vuotias kaunotar kertoi, ettei hän aio enää koskaan näytellä. Nyt Ashley on ikuistettu bikinikuviin, jollaisissa hän ei ole aiemmin poseerannut. Paparazzit kuvasivat hänen vesileikkejään lomalla Havaijilla.

Jo yhdeksänkuisena vauvatähtenä näyttelijänuransa yhdessä kaksoissisko Mary-Katen kanssa aloittanut Ashley on luonut jo pitkään uraa muodin parissa. Vuonna 2005 julkkistähti vaati 40 miljoonaa dollarin korvauksia National Enquirer -lehdeltä, joka väitti hänen käyttävän huumeita. Myöhemmin viihdelehti kumosi väitteensä ja pyysi anteeksi aiheuttamaansa huumeskandaalia.