Miljoonien miesten kuolaama supermalli: ”Kukaan ei yritä iskeä minua”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijä Leonardo DiCaprion entinen tyttöystävä ja huippumalli Bar Refaeli joutui aiemmin tänä vuonna epämiellyttävään tilanteeseen lentokentällä, kun naispuolinen turvatarkastaja hipelöi häntä. Maxim-lehti nimesi aiemmin tässä kuussa mallikaunottaren maailman seksikkäimmäksi naiseksi.

Nyt 26-vuotias Bar Refaeli kertoi televisiohaastattelussa rakkauselämänsä olevan hyvin väritöntä. Neitokaisen mukaan miehet eivät nimittäin yritä iskeä häntä. Israelilaisen kaunottaren mielestä on surullista, että miehet eivät flirttaile hänelle. Hän kertoikin ihailevansa sellaisia miehiä, jotka uskaltavat tehdä aloitteen.

– Kukaan ei iske minua tai flirttaile minulle. Se on hyvin surullista. Sytyn siitä, jos mies uskaltaa tulla juttelemaan kanssani, Bar Refaeli kertoi Conan-keskusteluohjelmassa.

Huippumalli paljasti myös unelmiensa miehen kriteerit ohjelman juontajalle Conan O’Brienille. Naisen mukaan hän nimittäin pitää suloisista miehistä, joilla on hyvät elämänarvot ja tavoitteita. Bar Refaeli kertoi kiinnittävänsä miehen ulkonäössä huomiota hampaisiin ja hymyyn.

Bar Refaeli nousi kansainväliseen tähteyteen vuonna 2009 poseerattuaan Sports Illustrated -lehden kansikuvassa. Hänet tunnetaan mallinuransa lisäksi myös näyttelijä Leonardo DiCaprion ex-tyttöystävänä. Viime vuonna huippumalli esiintyi muun muuassa Saksan huippumalli haussa -televisio-ohjelmassa vierailevana tuomarina.