Halle Berry nuorentuu silmissä – katso mikä kaunotar!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Halle Berry joutui taannoin vaaraan, kun tunkeilija pääsi hänen kotipihalleen. Tähden ahdistelija joutui teostaan vankilaan yli vuodeksi. Häiriintynyt mies ei saa astua 200 metriä lähemmäs Hallea ja tämän Nahla-tytärtä seuraavan kymmenen vuoden aikana.

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka 45-vuotias Halle Berry on tehnyt rajun muodonmuutoksen, eikä häntä ollut edes tunnistaa uudessa lookissaan. Nyt supertähti on nähty esiintymässä kosmetiikkayhtiön tilaisuudessa, ja kuvien perusteella näyttelijätär vaikuttaa vain nuorentuvan päivä päivältä.

Paparazzeja kammoksuva Halle Berry haki taannoin oikeudelta muuttolupaa Eurooppaan, mutta se kiellettiin, koska hänen Nahla-tyttärensä joutuisi samalla muuttamaan pois isänsä Gabriel Aubryn luota. Hallen mukaan Ranskassa hän saisi olla perheensä kanssa rauhassa, sillä kyseisessä maassa suojellaan lasten yksityisyyttä tarkemmin kuin Yhdysvalloissa.

Oscar-palkittu Halle Berry on ollut naimisissa kaksi kertaa baseball-pelaaja David Justicen ja laulaja Eric Benetin kanssa. Näyttelijätär paljasti ensimmäisen avioeronsa jälkeen harkinneensa itsemurhaa. Vuonna 2005 Halle alkoi seurustelemaan mallikomistus Gabriel Aubryn kanssa ja pariskunta sai kolmen vuoden seurustelun jälkeen Nahla-tyttären. Halle joutui raskausaikanaan hankkimaan itselleen useita turvamiehiä, kun hänen lapsensa uhattiin tappaa.