Lady Gaga suututti thaimaalaiset: ”Shoppailen maassanne feikki-Rolexeja”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Omaperäisistä vaatevalinnoistaan tunnettu laulaja joutui taannoin ongelmiin kiertueensa kanssa, kun konservatiiviset muslimit halusivat peruuttaa tähden keikan Indonesiassa.

Nyt tähden thaimaalaiset fanit ovat suuttuneet laulajan Twitter-blogiinsa päivittämästä kommentista. Bangkokissa pian konsertoiva tähti kirjoitti Twitter-palveluun kommentin, jota hänen thaimaalaiset faninsa pitävät loukkaavana ja maan mainetta huonontavana. Lady Gaga viittasi kirjoituksellaan Thaimaan alamaailmaan, joka kauppaa merkkivaatteiden halpaversioita.

– Laskeuduin juuri Bangkokiin. Olen valmis 50.000 kirkuvaan Thai-monsteriin! Haluan hukkua kaupungin toreille ja ostaa feikki-Rolexeja, kirjoitti Lady Gaga Twitter-blogiinsa.

Lady Gaga tunnetaan kiinnostuksestaan henkisiin asioihin. Tähti ihmetytti taannoin haastattelullaan, jossa hän muun muuassa kertoi paholaisen vainoavan häntä. Poptähden mukaan paholainen kummittelee hänelle öisin, eikä hän siten saa tarpeeksi unta. Gagan mukaan hän käy terapiassa edesmenneen Michael Jacksonin neuvonantajan Deepak Chopran luona. Laulaja kertoi myös haaveilevansa siitä, että hän vaipuisi joskus koomaan.