Hui kauhistus, mitä popdiivalle on tapahtunut? Näyttää Kassi-Almalta – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanhemman polven poptähti Liza Minelli on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa otsikoista, mutta siitä huolimatta hänet on kerta toisensa jälkeen nimetty maailman suurimpien homoikonien joukkoon. 66-vuotias laulaja on nyt kuitenkin kuvattu hieman totuttua homssuisempana.

Liza Minnelli kuvattiin New Yorkissa shoppailemassa yhdessä assistenttinsa kanssa. Supertähteä ei ollut tunnistaa, sillä hän näytti todella riutuneelta. Ulkoinen olemus ei muutenkaan kohdannut Minellin statuksen kanssa, sillä tupakkaa poltellut tähti oli pukeutunut löysään punaiseen huppariin. Hän on viime aikoina kärsinyt terveysongelmista, eikä tupakointi varmasti ainakaan paranna tilannetta.

Viisi vuotta sitten Liza Minelli oli konsertoimassa Ruotsissa, kun hänen turvamiehensä pidätettiin epäiltynä pahoinpitelystä. Turhamiehen epäiltiin hakanneen valokuvaajan, joka kuvasi Liza Minellin esiintymistä. Minelli oli Ruotsissa esiintymässä perinteisessä suuressa A Classic Christmas Night -joulugaalassa.