Murtovaras valitsi väärän talon kohteekseen

Ohhoh! · Stara.fi

Rikolliset eivät tunnetusti edusta ihmiskunnan älykkäintä kärkeä, ja usein alan ammattilaiset jäävätkin kiinni mitä typerimpien virheiden johdosta. Nyt eräs tapaus kantautuu Malesiasta, jossa murtovaras oli valinnut kohteekseen aivan väärän asunnon.

Murtomies ei ilmeisesti tiennyt, että hänen kohteenaan olevassa talossa asuu armeijan henkilökuntaan kuuluva 43-vuotias mies. Murtovaras tunkeutui taloon ovelasti katon kautta, mutta jäi nopeasti rysän päältä kiinni. Sen jälkeen murtomies pakeni kovaotteista isäntää hyppäämällä hädissään ikkunasta.

Rikollisen tarkoituksena oli osua sadevesiojaan, mutta hyppy ei kantanut riittävän pitkälle. Pakomatka tyssäsi silmänräpäyksessä, kun mies putosi pää edellä betoniin. Myöhemmin murtomiehen hukkunut ruumis löydettiin virran alajuoksulta, Bernama raportoi.