Nainen huijasi sairastavansa syöpää – halusi rahaa silikonirintoihin

Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailmalla on viime aikoina jäänyt ennätysmäisen paljon kiinni huijareita, jotka ovat valehtelemalla saaneet esimerkiksi työpaikaltaan korvauksia. Nyt uutisotsikoihin on noussut eräs tapaus, jossa 27-vuotias nainen valehteli sairastavansa syöpää saadakseen itselleen muhkeamman rintavarustuksen.

Yhdysvaltojen Phoenixissä asuva Jamie Lynn Toler nimittäin huijasi sairastavansa rintasyöpää, jotta hän saisi kerättyä itselleen rahaa silikonirintoihin. Poliisien mukaan nainen oli kertonut muun muuassa entiselle työnantajalleen, että hän tarvitsee uudet rinnat syöpäleikkauksen takia.

Nainen oli valehdellut syövän sairastamisesta myös vanhemmilleen ja isovanhemmilleen. Jamie Lynn Toler sai huijauksensa myötä kerättyä rahaa läheisiltään ja sukulaisiltaan peräti 8.000 dollaria, eli noin 6.600 euroa. Sairaalan tietojen mukaan naisella ei ollut syöpää ja hän maksoi rintojen suurennusleikkauksen käteisellä, The Huffington Post -sivusto uutisoi.