Will Smith naureskeli presidentti Obaman hörökorville

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen elokuvatähti Will Smith tunnetaan menestyksekkään elokuvauransa lisäksi rap-artistina. 43-vuotias Smith nähdään seuraavaksi Men in Black III -elokuvassa, joka saa Suomen ensi-iltansa 23. toukokuuta.

Nyt supertähti on kertonut tulevista haaveistaan elokuvarintamalla. Smithin mielestä hän olisi täydellinen ehdokas näyttelemään Yhdysvaltojen presidentti Barack Obamaa, mikäli miehestä ikinä tehtäisiin elokuva.

– Roolissa on kyse korvista, siihen ihmiset kiinnittävät huomiota. Meillä on samanlaiset korvat, joten olisin luonnollisin valinta elokuvan tähdeksi. Sanoinkin jo Obamalle, että harkitsen osaa, kunhan hän vain kirjoittaa elokuvan juonen loppuun. Nyt hän työstää sitä parhaillaan, vitsailee Will Smith Breaking News -sivustolle.

Tähden kerrotaan aiemmin sanoneen julkisuudessa, että elokuvan käsikirjoittaminen Obamasta vaikuttaa typerältä idealta. Smith perustelee väitettään sillä, että hänen mielestään koko tarina mustan miehen kohoamisesta presidentiksi on niin uskomaton. Miehen mielestä elämä onkin joskus jännittävämpää kuin minkäänlainen fiktiivinen kertomus.

Will Smithin ura alkoi legendaarisessa Bel-Airin prinssi -televisiosarjassa 1990-luvulla. Sittemmin mies on julkaissut useita rap-albumeita ja näytellyt lukuisissa hittielokuvissa. Smith on naimisissa näyttelijätär Jada Pinkett-Smithin kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta Jaden ja Willow, jotka ovat molemmat kokeilleet siipiään jo viihdemaailmassa. Smithillä on myös Willard-niminen poika aiemmasta avioliitostaan Sheree Smithin kanssa.