Ex-lapsitähti joutui käyttämään tekopenistä roolissaan: ”Itkin joka päivä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin tunnetuimpiin lapsitähtiin aiemmin lukeutunut Chloe Sevigny on monista elokuvarooleistaan huolimatta onnistunut pysyttelemään pääasiassa erossa kohuotsikoista. Taannoin hänet kuitenkin kuvattiin vahvassa laitamyötäisessä kostean juhlaillan jälkeen.

Nyt 37-vuotias Chloe Sevigny on kertonut paljastuksia viimeisimmästä roolityöstään Hit & Miss -televisiosarjassa. Tähti kertoo käyttäneensä tekopenistä sarjan kuvauksissa roolinsa vuoksi. Kaunotar pelkääkin tulleensa roolinsa myötä vähemmän haluttavaksi miesten silmissä. Sevigny tunnustaa myös tunteneensa itsensä friikiksi roolinsa vuoksi.

– Itkin joka päivä, kun minulle laitettiin tekopenis päälle. Tunsin itseni paljastetuksi. Tuntemattomat ihmiset, jotka eivät olleet seksikumppaneitani, näkivät sukuelimeni puolentoista tunnin ajan joka päivä, kertoo Chloe Sevigny The Sun -sivustolle.

Chloe Sevigny nousi tähdeksi kohutun Kids-teinielokuvan myötä vuonna 1995. Hän voitti roolistaan parhaan tulokkaan palkinnon. Todellinen läpimurto tapahtui kuitenkin neljä vuotta myöhemmin elokuvassa Boys Don’t Cry, josta hän sai suoranaisen palkintosateen ja ehdokkuudet parhaan naissivuosan Oscarin ja Golden Globen saajaksi. Sittemmin menestysrooleja ei ole enää juuri siunaantunut. Chloe Sevigny seurusteli aiemmin peräti kahdeksan vuoden ajan muusikko Matt McAuleyn kanssa, mutta pariskunta erosi vuonna 2007.