Oletko nähnyt tätä miestä? Darth Vader ryösti pankin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Pankkiryöstäjät lukeutuvat eittämättä pahiksiin, mutta samaan joukkoon fiktiomaailmassa kuuluu ehdottomasti myös Star Wars -elokuvista tuttu Darth Vader. Nyt nämä kaksi asiaa ovat yhdistyneet Yhdysvalloissa, jossa Darth Vaderin kerrotaan ryöstäneen pankin.

Pankkiryöstö tapahtui keskiviikkona iltapäivällä Ohion Toledossa, jossa ryöstäjä oli peittänyt kasvonsa maineikkaan elokuvapahiksen kypärällä. Voima oli ilmeisesti ryöstäjän kanssa, sillä hän ei ole vielä jäänyt kiinni.

Nyt poliisi on julkaissut valvontakameroiden kuvat verkossa, ja ne levisivät saman tien ymppäri maailmaa ryöstäjän erikoisen maskin takia. Ryöstäjän kulkupeli erosi hieman Vaderin vastaavista, sillä silminnäkijöiden mukaan arviolta parikymppinen nuori mies poistui paikalta BMX-polkupyörällä.