Jennifer Lopez jättää American Idolin 25-vuotiaan poikaystävänsä takia?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Latinotähdet Jennifer Lopez ja Marc Anthony erosivat taannoin vuosien avioliiton jälkeen. Lopez löysi itselleen pian hyvinkin paljon nuoremman toyboyn Casper Smartin, jonka kanssa hän on kiertänyt aktiivisesti maailmaa muun muuassa rantalomien merkeissä.

Nyt 42-vuotiaan laulajattaren väitetään lopettavan American Idol -musiikkikilpailun tuomaripestinsä hänen nuoren poikaystävänsä vuoksi. Huhujen mukaan Jennifer Lopez haluaa keskittyä enemmän parisuhteeseensa kuin työuraansa. Huhut saivat alkunsa aiemmin tässä kuussa, kun lähde paljasti Lopezin olevan epävarma televisiotyönsä jatkosta.

– Jenniferin elämässä on niin paljon meneillään asioita tällä hetkellä. Hän on harmissaan siitä, ettei hän voi jatkaa ohjelmassa. Jennifer on kuitenkin koko loppuelämänsä onnellinen työstään American Idolissa, lähde kertoi Perez Hilton -sivustolle.

Jennifer Lopezin 25-vuotiaalla poikaystävällä on hyvät oltavat, sillä laulajatar on jo ostanut nuorelle rakkaalleen muun muuassa auton. Äskettäin latinotähden uutisoitiin tekevän uuden realityohjelman, jonka päätähtenä nähdään luonnollisesti Casper Smart. Tanssija esiintyi aiemmin tänä vuonna Lopezin Dance Again -kappaleen musiikkivideolla.