Johnny Depp viittoi musiikkivideolla – karu moka

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin menestyneimpiin tähtiin lukeutuva Johnny Depp on tullut vuosien varrella erittäin tunnetuksi lukuisten menestysrooliensa johdosta. Komistus on myös kertonut julkisesti olevansa sukua intiaaneille. Äskettäin eräs intiaaniheimo adoptoi hänet virallisesti.

Nyt mies on esiintynyt Paul McCartneyn My Valentine -musiikkivideolla, jossa tähti kommunikoi viittomakielellä. Tähti on kuitenkin saanut kritiikkiä suorituksestaan, koska kieltä tuntevien mukaan Depp viittoi viestinsä aivan väärin. Mies esimerkiksi viittoi rakkaus-sanan tilalle murha-sanan.

– En osannut viittomakieltä ennestään, ja jouduin opettelemaan sen videota varten. Matkin vain sitä, mitä minulle näytettiin. Voitte osoittaa valituksenne minua ohjanneelle tyypille. Viittomakieli on mitä ilmeisimmin hyvin monitulkintaista, kommentoi Johnny Depp The Sun -sivustolle.

Näyttelijä on seurustellut 13 vuoden ajan ranskalaiskaunotar Vanessa Paradisin kanssa. Heillä on kaksi yhteistä lasta, 12-vuotias Lily-tyttö ja yhdeksänvuotias poika John. Perhe asuu Ranskassa. Depp on aiemmin deittaillut muun muuassa näyttelijä Winona Ryderin ja supermalli Kate Mossin kanssa.