Känniääliö sammui läpivalaisuhihnalle

Ohhoh! · Neea Jokinen

Lentokenttien turvatarkastuksessa matkustajien matkatavarat tarkistetaan muun muuassa läpivalaisuhihnalla, jonka avulla nähdään, onko matkustajan tavaroissa esimerkiksi kiellettyjä aineita tai vaarallisia esineitä. Vastaavia laitteista on kuitenkin muuallakin.

Kuva: Youku

Nyt Kiinan Zhejiangin provinssissa sijaitsevan rautatieaseman turvatarkastuksessa on sattunut hieman huvittava tapaus. Turvatarkastajat nimittäin huomasivat läpivalaisulaitteen tietokoneella kuvan, joka saattoi aiheuttaa hämmennyksen jälkeen huvittuneisuutta.

Kuva: Youku

Läpivalaisulaite oli nimittäin ikuistanut kuvan eräästä juopuneesta miehestä, joka oli valinnut yöpaikakseen juna-aseman läpivalaisuhihnan. Rocket News 24 -sivuston mukaan kiinalainen mies oli päätynyt juna-asemalle keskellä yötä ja nukahtanut laitteen päälle. Mies ei ollut kuitenkaan herännyt, kun laite oli käynnistynyt ja hänen kehonsa läpivalaistiin.