Megan Foxin epäillään olevan raskaana

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkisuudesta taukoa jo jonkin aikaa pitänyt näyttelijätär Megan Fox kertoi taannoin haastattelussa millaista on olla kymmenvuotiaan Kassius-pojan äitipuolena. Hän valitteli samalla sitä, että monet fanitkaan eivät tietä, että hän on ollut äitipuolena jo kahdeksan vuoden ajan.

Tähti joutui jokin aika sitten raskaushuhujen keskiöön, jolloin kaunotar vielä kiisti jyrkästi olevansa raskaana. Nyt Megan Fox ei kuitenkaan enää voi piilotella luonnollista tilaansa, sillä naisen vauvamaha on kasvanut näkyviin mittoihin. Kuvatodisteet näyttävät, että tähti taitaa sittenkin olla pieniin päin. Tuleva lapsi on tähdelle ensimmäinen. Eilen lapsen vahvistettiin olevan tyttö.

Megan on ollut jo pidemmän aikaa naimisissa näyttelijäkomistus Brian Austin Greenin kanssa. Fox joutui taannoin tukalaan tilanteeseen myös työelämässä, sillä ohjaajalegenda Steven Spielberg vaati näyttelijättärelle potkuja Transformers-elokuvasta. Tähden väitettiin riitaantuneen elokuvan ohjaajan Michael Bayn kanssa. Foxin kerrottiin muun muuassa haukkuneen suosittua ohjaajaa Hitleriksi. Kaunotar väitti kuitenkin potkujensa jälkeen jättäytyneensä itse elokuvasta muiden työtarjouksiensa takia.