Hui, Donald Trumpin vaimo on seksiä tihkuva puuma – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu liikemies Donald Trump on suomalaisille tuttu lähinnä televisiossa parhaillaankin esitettävästä Diili-ohjelmasta. Naiskauneuden perään aina katselleen miljonäärin nykyinen vaimo Melania Trump esiintyy julkisuudessa vain harvoin, mutta nyt sellainen tilanne on nähty.

Donald Trump ja hänen Melanie-vaimonsa osallistuivat nimittäin Men In Black III -elokuvan ensi-iltajuhliin New Yorkin Ziegfeld-teatterissa.

42-vuotias Melania Trump, tyttönimeltään Melanija Knavs, on slovenialaissyntyinen entinen malli, joka avioitui Donald Trumpin kanssa vuonna 2005. Julkkispari seurusteli jo vuosien ajan ennen avioitumista ja ensimmäisen kerran heidät nähtiin julkisesti yhdessä The Howard Stern -ohjelmassa ja GQ-lehdessä vuonna 2000, jolloin vaimo poseerasi mallina Sports Illustrated -lehdessä. Pari kihlautui vuonna 2004 ja sai ensimmäisen yhteisen lapsensa Barron William Trumpin kaksi vuotta myöhemmin.