Näin Fifty Shades of Grey voi pilata äitienpäivän

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Saturday Night Live -sketsisarjasta tuttu näyttelijätär Kristen Wiig nähtiin äskettäin Suomenkin valkokankailla Morsiusneidot-elokuvassa. Suosikkikoomikko näytteli myös taannoin Twilight-tähti Kristen Stewartin rinnalla elokuvassa Adventureland.

Nyt muun muuassa Kristen Wiigin tähdittämä sketsi on saanut YouTube-palvelussa jo satojatuhansia katsojakertoja. Saturday Night Live -ohjelmassa nähdyssä sketsissä komediennet lukevat Fifty Shades of Grey -erotiikkanovellia.

Amazon-sivustoa mainostavassa sketsissä näytetään, kuinka perheenäidit lukevat supersuosittua erotiikkanovellia äitienpäivänä. Äitien nautinnolliset lukuhetket kuitenkin keskeytetään, kun heidän perheenjäsenensä ilmestyvät naisten eteen lahjojen kera. Eräs äiti muun muuassa käskee lastaan poistumaan, jotta hän voi jatkaa tyydyttävää lukuhetkeään pyykinpesuhuoneessa.

Kristen Wiig teki elokuvadebyyttinsä vuonna 2007 elokuvassa Paksuna, jonka päätähtinä nähtiin Katherine Heigl ja Seth Rogen. Hän on myös toiminut ääninäyttelijänä animaatioelokuvassa How To Train Your Dragon. Aiemmin tänä vuonna koomikko sai tunnustusta työstään, sillä hänet nimettiin Vuoden naiskoomikoksi. Tähti nimettiin myös äskettäin PETA-järjestön seksikkäimpien kasvissyöjien joukkoon.