Nicole Coco Austin paljastavassa bileasussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole “Coco” Austin tuli alunperin tunnetuksi hiphop-tähti Ice T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon rohkeiden poseeraustensa ansiosta. Nykyisin julkkispari tekee omaa realityohjelmaansa, jossa päästään kurkistamaan heidän elämäänsä.

32-vuotias julkkiskaunotar julkaisee itsestään usein rohkeitakin kuvia Twitter-blogissaan, jossa hänet nähdään usein myös paljastavissa asuissa. Nicole nähdään kuvissaan muun muassa niin niukassa bileasussa, josta hänen muotonsa tunkevat väkisin esiin. Coco on kuitenkin tottunut julkaisemaan rohkeaa materiaalia verkossa.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.