Tätä äijemmäksi YouTube-video ei voi mennä – todellinen testosteronipommi

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkkovideoilla nähdään toisinaan mitä erikoisempia temppuja, joista osa on hengenvaarallisia. Nyt eräs mies esittelee painonnostajan taitojaan, mutta hieman riskialttiimmassa ympäristössä. Kyseessä on nimittäin äijävideoiden äijävideo ja todellinen testosteronipommi.

Videolla nähdään kuinka mies nostelee painoja moottoripyörää ajaessaan. Hän uhoaa ennen suoritustaan ja kertoo kutsuvansa temppuaan 50 Cent -nimellä. Painonnostaja käynnistää moottoripyöränsä ja nousee menopelillään takarenkaan varaan.

Mies kohottaa painot käsiensä varaan ja alkaa nostella niitä ylös ja alas. Katsojan silmään miehen suoritus näyttää uskomattomalta. Jotkut videon katsojista ovatkin aprikoineet YouTube-sivustolla, mahtaako video edes olla totta.