Vakava onnettomuus suomalaisleffan kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu kotimainen manserock-musikaali Vuonna 85 nähdään joulukuussa myös valkokankaalla, kun hittimusikaalia työstetään parhaillaan elokuvan muotoon Timo Koivusalon johdolla. Elokuvaa on kuvattu Tampereella jo kuukausien ajan, mutta tänään tuotanto koki kuitenkin vakavan takaiskun.

Aamulehden mukaan elokuvan kuvauksissa Tampereen Pyynikillä sattui päivällä vakava onnettomuus, jossa kuvaaja loukkaantui kameramiestä kannatelleen kraanatelineen kaaduttua. Kuvaajan vammojen vakavuudesta ei ole vielä tietoa.

Elokuvan päätähtien videohaastattelun voit katsoa StaraTV:stä tästä linkistä.

Elokuvan pääosissa nähdään Reini Nordin ja Mikko Nousiainen. Heidän lisäkseen elokuvan tähtinä nähdään Malla Malmivaara, Heikki Silvennoinen, Miina Maasola, Tapio Liinoja ja Ami Räsänen. Timo Koivusalon tuottaman elokuvan ohjauksesta vastaa Koivusalon lisäksi Riku Suokas. Elokuvan kuvaukset alkavat ensi viikolla. Artista Filmin tuottaman Vuonna 85 -elokuvan budjetti on peräti 1,6 miljoonaa euroa.