Elton John kiidätettiin sairaalaan – keikkoja peruttu

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman tunnetuimpiin julkihomoihin lukeutuva poptähti Elton John yllätti pari vuotta sitten uskonnolliset piirit varsin kärkevällä lausunnollaan. Artisti kertoi tuolloin Parade-lehden haastattelussa, että hänen mielestään Jeesuksen täytyi olla homoseksuaali.

Viime vuosina julkisesti taannoisista päihdeongelmistaan avautuneen muusikon kunto on nyt romahtanut, ja hän joutui keskiviikkona sairaalahoitoon Los Angelesissa. E! Online -sivuston mukaan 65-vuotiaalle poptähdelle kehittyi viime viikonlopun aikana vakava hengitystietulehdus, jonka seurauksena hänet lopulta kuljetettiin sairaalaan. Lukuisten testien jälkeen Elton Johnin lääkärit neuvoivat häntä perumaan tulevia keikkojaan.

Nyt muusikkolegenda on jo päässyt sairaalasta kotiin. Lääkärit määräsivät laulajalle lepoa ja antibiootteja. Sairastumisen seurauksena Elton John on joutunut perumaan tähän mennessä ainakin neljä esiintymistään Las Vegasissa.

Elton Johnin ura alkoi 1960-luvun lopulla, kun mies julkaisi debyyttialbuminsa Goodbye Yellow Brick Road. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat Candle in the Wind, Can You Feel the Love Tonight ja Sacrifice. Miehen albumeita on myyty jo yli 250 miljonaa kappaletta. Hän on elänyt homoliitossa miehensä David Furnishin kanssa 20 vuoden ajan. Pari avioitui vuonna 2005. He saivat vuonna 2010 esikoispoikansa, joka saapui maailmaan sijaiskohdun kautta.