Jenny McCarthy riisuu jälleen: ”Teen sen MILF:ien puolesta!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suositun Hollywood-näyttelijän Jim Carreyn ex-vaimona tunnettu Jenny McCarthy on yksi suosituimmista Playboy-malleista. Hän oli Playboyn vuoden 1994 Playmate of the Year. 20 vuotta sitten Playboy-lehdessä poseerannut Jenny McCarthy paljasti aiemmin tänä vuonna poseeraavansa alasti lehden kesäkuun numeroon.

Nyt 39-vuotias Jenny McCarthy kertoi esittelevänsä sulojaan lehdelle, jotta hän voi näyttää kaikille, että vanhemmat naiset ovat seksikkäitä. Hänen mielestään myös muutkin kuin 20-vuotiaat naiset ovat nimittäin seksikkäitä. Naisen mukaan hän ei jaksa odottaa sitä, että hän pääsee riisumaan lehden kuvauksiin.

– Miksi vain 20-vuotiaita pidetään seksikkäinä? Teen tämän MILF:ien puolesta, Jenny McCarthy kirjoitti Twitter-blogissaan.

McCarthy kertoi taannoin Shape-lehdelle harrastavansa paljon seksiä pysyäkseen hyvässä kunnossa. Vaalea kaunotar paljasti aiemmin myös karmean kokemuksensa ensimmäisistä silikoneistaan. Hän kertoi, ettei halpa klinikka käyttänyt lainkaan nukutusta. Jenny on nähty valkokankaalla muiden muassa elokuvissa Scream 3, Scary Movie 3 ja Dirty Love. Kaunotar on nähty myös Miehen puolikkaat -televisiosarjan ensimmäisessä jaksossa.