Jessie J rohkeassa asussa julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosituksi poptähdeksi viime vuoden aikana noussut Jessie J on tehnyt jo lukuisia hittikappaleita kuten Price Tag ja Domino. Kovassa nosteessa oleva laulaja-lauluntekijä nähtiin televisiossa Britannian The Voice -ohjelman tuomaristossa, josta hänen on huhuttu saavan potkut.

Nyt Jessie J on kuvattu amfAR’s Cinema Against AIDS -tapahtumassa Ranskan Cannesissa sijaitsevassa Hotel du Capissa. Neitokainen asteli punaiselle matolle asussa, joka oli ”sivallettu” auki edestä, takaa ja sivuilta. Asun alaosan halkio taisi olla Cannesin paljastavin.

Jessie J, oikealta nimeltään Jessica Cornish, paljasti taannoin olevansa biseksuaali. Poptähti on myös kertonut olleensa ensimmäisen kerran tytön kanssa 17-vuotiaana. Päihteettömänä elävä kaunotar on kertonut perheensä hyväksyneen hänen seksuaalisuutensa. Äskettäin Jessie J lähetteli flirttailevia viestejä Twitterissä N-Dubz-yhtyeen Tulisa Contostavlosille.