Idol-voittaja myönsi: ”Kukaan ei halua olla tukeva deittaillessaan”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Pitkän tauon jälkeen listoille taannoin takaisin noussut laulajatähti Kelly Clarkson tuli tunnetuksi ensimmäisen American Idol -kilpailun voittajana. Poptähti on ollut viime aikoina uutisotsikoissa hoikentuneen ulkomuotonsa ja rakkauselämänsä merkeissä.

Nyt 29-vuotias Kelly Clarkson kertoi seurustelemisen inspiroineen häntä laihduttamaan. Managerinsa pojan, Brandon Blackstockin, kanssa seurusteleva laulaja nimittäin haluaa olla hyvännäköinen poikaystävänsä mieliksi.

– Minulla on poikaystävä ja jos sanon rehellisesti, niin kukaan ei halua olla tukevassa kunnossa deittaillessaan, Kelly Clarkson kertoi Female First -sivuston mukaan.

Kelly Clarkson kertoi myös muuttaneen elämäntapojaan hoikentaakseen vartaloaan. Laulajatähden mukaan hän syö nykyään terveellisemmin ja harrastaa aktiivisesti liikuntaa. Naisen mukaan hänen painonsa heittelee aina 20 kiloa suuntaan tai toiseen.

Viisi studioalbumia julkaissut Kelly Clarkson avautui viime vuonna taannoisesta hermoromahduksestaan. Hän kertoi työskennelleensä vuorokauden ympäri neljän vuoden ajan, joka johti lopulta hermoromahdukseen. Poptähti pitikin pitkän tauon intensiivisestä työnteostaan pitääkseen itsestään huolta. Tähti kertoikin nykyään keskittyvänsä enemmän hyvinvointiinsa, vaikka hän rakastaakin työntekoa.