Kristen Stewartin iltapuku petti ja paljasti rinnan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-vampyyrisarjan neljäs elokuva on jo historiaa, ja elokuvan naistähti Kristen Stewart tähdittääkin pian jo uutta Snow White -elokuvaansa. Twilightin jälkeinen ura näyttää siis hyvältä. Näyttelijätär on myös ehtinyt poseerata mallikuvauksissa ja punaisella matolla.

Kristen Stewart nähdään Twilight-uransa jälkeen rohkeassa roolissa On The Road -elokuvan uudessa versiossa. Ennakkotietojen mukaan Kristen tullaan näkemään road trip -tyylisessä elokuvassa myös yläosattomissa. Nyt Kristen on paljastellut vahingossa rintaansa myös Cannesissa, jossa hän edusti upeassa punaisessa iltapuvussa Cosmopolis-elokuvan ensi-iltajuhlissa. Asun etumus kuitenkin petti ja paljasti liikaa paljasta pintaa.

Kristenin tähdittämä Snow White -elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 1. heinäkuuta 2012. Rupert Sandersin ohjaamassa elokuvassa nähdään myös muita supertähtiä kuten Charlize Theron ja Chris Hemsworth. Kristen Stewart on kertonut tekevänsä elokuvassa paljon taistelukohtauksia, ja taannoin hän loukkaantuikin elokuvan kuvauksissa. Twilight-kaunotar ruhjoi kätensä elokuvan taistelukohtauksessa lyötyään vastanäyttelijäänsä Chris Hemsworthia.