Teinitähti oli riisumassa – naisfani ryntäsi pukuhuoneeseen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailman. Britannian X Factor -kilpailussa syntynyt bändi niittää parhaillaan menestystä myös Suomessa. Suomalaiset One Direction -fanit järjestivät aiemmin tässä kuussa näyttävän Flash Mob -tapahtuman Helsingin Kampissa.

Nyt One Direction -yhtyeen jäsenen Liam Paynen uutisoitiin järkyttyneen kuntosalilla New Yorkissa. Poikabändiläinen oli ollut vaihtamassa vaatteitaan pukuhuoneessa, kun hän huomasi erään innokkaan naisihailijan tuijottavan häntä. Fani oli päässyt pukuhuoneeseen henkivartijoiden ohitse.

– Liam oli todella yllättynyt, kun hän huomasi naisfanin pukuhuoneessa. Hän oli juuri vaihtamassa vaatteitaan. Bändin amerikkalaiset fanit käyvät todella kuumina, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Toissapäivänä One Direction osallistui Men In Black III -elokuvan ensi-iltaan vauhdikkaissa merkeissä. Katso muhkea kuvagalleria tästä. Poikabändi räppäämään ensi-illassa Will Smithille. Näyttelijän poika Jaden Smith oli bongannut popparit punaisella matolla ja vienyt heidät isänsä luokse. Huhujen mukaan Will Smith ei ollut muistanut kaikkien teinilaulajien nimiä.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.