One Direction hullutteli vauhdikkaissa elokuvabileissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Britannian X Factor -kilpailussa syntynyt bändi niittää parhaillaan menestystä myös Suomessa. Nyt yhtyeen jäsenet ovat pitäneet hauskaa New Yorkissa.

Isossa Omenassa järjestettiin Men In Black III -elokuvan ensi-iltajuhlat, joihin oli kutsuttu myös Yhdysvalloissa parhaillaan kovaa nousua tekevä poikabändi. He ottivatkin tilaisuudesta kaiken irti, sillä viisikko oli aseistautunut värikkäillä vesipyssyillä.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.