Näyttelijätär pakotti poikaystävänsä selibaattiin: ”Seksiä vasta hääyönä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijätär Meagan Good lukeutuu Hollywoodin tähtilupauksiin. Nainen tunnetaan rooleistaan elokuvissa Stomp the Yard, The Love Guru ja Jumping the Broom.

Nyt 30-vuotias näyttelijätär on kertonut tehneensä selibaattivalan viime vuonna. Kaunotar kertoo, ettei aio harrastaa seksiä poikaystävänsä kanssa ennen kuin pariskunta sinetöi suhteensa sormuksilla. Good tunnustaa, ettei ole koskaan rakastellut miesystävänsä DeVon Franklinin kanssa.

– Olemme ensimmäistä kertaa yhdessä hääyönäni. Hän suostui vuoden mittaiseen selibaattiin minun vuokseni, kertoi Meagan Good Hollywood-sivustolle.

Meagan Good on viimeksi nähty elokuvassa Think Like a Man, joka julkaistiin Yhdysvalloissa huhtikuussa. Oscar-voittaja Jennifer Hudson esittää elokuvan samannimisen tunnuskappaleen r&b-tähti Ne-Yon kanssa. Tänä vuonna Good tullaan näkemään elokuvassa The Baytown Disco.