Futistähti pokasi rintavan glamour-mallin – ja sen kyllä huomasi uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskalainen jalkapallotähti Djibril Cisse pelaa nykyisin englantilaisessa Queens Park Rangers -joukkueessa. Vieraskentillä punamustaan pukeutuva Cisse seurustelee nykyisin muodokkaan glamour-malli Rosie Roffin kanssa, ja nyt pariskunta on ikuistettu lomailemassa.

Djibril Cisse ja Rosie Roff kuvattiin Miami Beachilla sijaitsevan hotellin uima-altaalla, jossa molemmat paistattelivat päivää ja nautiskelivat myös baarin antimista. Tällä kertaa Rosie onnistui pitämään bikinien yläosankin yllään, mutta se ei estänyt silmäparien eksymistä häneen.

Rosie Roff on glamour-malli, joka on tehnyt kevään aikana kovasti läpimurtoa erityisesti brittilehdissä. Hänet on usein nähty paistattelemassa päivää myös yläosattomissa. Malliurallaan Roff on poseerannut lehtien lisäksi myös alusvaatekuvissa ja fitness-mallina.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat