Futistähti pokasi rintavan glamour-mallin – ja sen kyllä huomasi uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskalainen jalkapallotähti Djibril Cisse pelaa nykyisin englantilaisessa Queens Park Rangers -joukkueessa. Vieraskentillä punamustaan pukeutuva Cisse seurustelee nykyisin muodokkaan glamour-malli Rosie Roffin kanssa, ja nyt pariskunta on ikuistettu lomailemassa.

Djibril Cisse ja Rosie Roff kuvattiin Miami Beachilla sijaitsevan hotellin uima-altaalla, jossa molemmat paistattelivat päivää ja nautiskelivat myös baarin antimista. Tällä kertaa Rosie onnistui pitämään bikinien yläosankin yllään, mutta se ei estänyt silmäparien eksymistä häneen.

Rosie Roff on glamour-malli, joka on tehnyt kevään aikana kovasti läpimurtoa erityisesti brittilehdissä. Hänet on usein nähty paistattelemassa päivää myös yläosattomissa. Malliurallaan Roff on poseerannut lehtien lisäksi myös alusvaatekuvissa ja fitness-mallina.