Victoria Silvstedt nautiskeli bikineissä luksushotellin terassilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin povipommeihin jo vuosien ajan lukeutunut ruotsalaissyntyinen Victoria Silvstedt ei ole ollut enää vuosiin juurikaan otsikoissa töidensä merkeissä, mutta neitokaisen näyttävät lomakuvat ovat tulleet tutuksi tänäkin vuonna.

Paparazzit kuvaavat mielellään kaunokaista, joka näyttäytyy yleensä kameroille hyvinkin paljastavissa asuissa. Parhaillaan Victoria nautiskelee olostaan monien muiden julkkistähtien tavoin Ranskassa Cannesin elokuvajuhlilla. Siellä hänet on nyt kuvattu ulkoilemassa hotelli Eden Rockin mökkinsä terassilla.

37-vuotias ruotsalaiskaunotar Karen Victoria Silvstedt on malli-juontaja-laulaja, joka sijoittui vuonna 1993 Miss Ruotsi kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Vuonna 1996 hän poseerasi Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi. Vuonna 2005 Victoria valittiin maailman toiseksi seksikkäimmäksi blondiksi. Hän oli teini-ikäisenä olympiatason laskettelija, mutta urheilu-ura tyssäsi 16-vuotiaana olkapäävammaan.