Jennifer Lopez tekee poikaystävästään realityohjelmansa tähden

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Latinotähdet Jennifer Lopez ja Marc Anthony erosivat taannoin vuosien avioliiton jälkeen. Lopez löysi itselleen pian hyvinkin paljon nuoremman Casper Smartin, jonka kanssa hän on kiertänyt aktiivisesti maailmaa muun muuassa rantalomien merkeissä.

Nyt 42-vuotias latinodiiva on tekemässä uutta realityohjelmaa, jossa keskitytään kuvaamaan tähden kiertueella esiintyviä tanssijoita. Sarjan tähtenä nähdään luonnollisesti Lopezin 25-vuotias tanssijamies Casper Smart. Toyboy työskentelee jo nyt tanssijaryhmän valvovana koreografina, joten hänen osansa sarjassa tulee olemaan suuri.

Jennifer Lopez itse esiintyy sarjassa oman aikataulunsa mukaan, eikä tähteä välttämättä nähdä joka jaksossa. Realitysarja alkaa televisiossa E! Online -sivuston mukaan ensi vuoden alussa. Lopezin tiedetään hemmottelevan muutenkin nuorta poikaystäväänsä. Tänä vuonna tähti osti rakkaalleen syntymäpäivälahjaksi uuden auton.

Latinokaunotar nähdään tänä vuonna valkokankaalla elokuvassa What to Expect When You’re Expecting. Romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock. Elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa 14. toukokuuta.